19 Haziran 2011 Pazar

Duman - Helal Olsun (yeni klip)

Duman'dan yeni bir haber var mı dediğim şu zamanlarda, dumanlive.com'a daha önce girmek aklıma gelmemişti. Biliyor musunuz, bilmem lakin dumanlive.com Duman grubunun official web sitesi. -herşeyi oradan haber alıyor, öğreniyorum.

TV'leri takip etmediğim için, Duman'ın yeni klibini izledim geçen gün ve burada paylaşmak istedim. Güzel şarkıya çekmiş klibi ve şunu söylemem gerekirse, ben bu şarkıya şu klibi gördükden sonra daha da çok ısındım. Daha iyi bir şarkıya klip de çekilebilirdi tabii. Bakalım şarkıyı beğenecek misiniz?



Şarkı normal albüm kaydından çok daha güzel olmuş, hayranlarıyla beraber söylemiş Kaan. Ayrıca Kaan'ın şarkının sözlerini söylerken bazı yerlerini uzatması çok güzel olmuş. Umarım bundan sonraki klibi ''Yalan'' isimli şarkılarına çekerler .) 






http://twitter.com/baranuludag

6 yorum:

  1. duman'ın bu şarkısını çok seviyordum klip güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Aaaa Baran gelmişin, nerelerdeydin , özledik ama..yaz geldi , yine yok olursun gibi geliyor..

    YanıtlaSil
  3. yaw senin izleyicinim ama senin yeni postların benim kumanda panelimde gözükmüyor..kaçırıyorum sanki ara sıra,bazı bazı..neyse klipten bahsedicektim.bahsetmicektim çok sewdiğimi sölicektim :) :)

    YanıtlaSil
  4. Mia@ Evet, klibi çok hoş olmuş, seyirciler ile bütünleşmişler :)

    Pelinin Pembesi@ Canım, hoş buldum :) -ben de senin bloguna girip okuyup yorum yazmayı özlemişim sahiden de. -Bu yaz konser-fest zamanı ehe, bakarsın kaybolurum yine.

    severim deliyi@ Sanırım blogger'da bir sorun var .) kaçırsan da sorun değil, senin o güzel yorumların herşeyi unutturuyor ehe.

    YanıtlaSil
  5. albümde ilk duyup sevdiğim şarkıydı Helal Olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Umarıııım bir sonraki klip ''Yalan''a olur. :)

    YanıtlaSil

düşünceni belirt mayk?