2 Mart 2011 Çarşamba

Yazıklar OLSUN!


O kadar çok dertliyim ki arkadaşlar, anlatamam. Sinirden dudaklarımı nasıl yiyerek kanattığımı yüzümü yıkamak için lavabo'ya gittiğim de aynada gördüm. Uzun zamandır yazmak istiyordum da, demek ki yazacağım an bugünmüş.

Şampiyonluk henüz ligin ilk yarısında gitti, bitti. Lig'de 2. olma şansı yakalayıp Şampiyonlar ligine katılma şansımız da gitti, bitti. Tamam dedik, bu sene Şampiyonlar ligine katılamadık seneye tekrar deneriz şansımızı. -Galatasaray'ımız telafi eder. Fakat bu sefer de Avrupa Kupalarına katılma şansımızı kaybettik, ve bugünde Avrupa kupası için son umudumuz olan Türkiye Kupasından elendik. İçinde Galatasaray aşkı olmayan insanlar için bizler stada gelip destekledik, bağırdık, çağırdık, tezahüratlar ettik bahene etmeden. Storelerimizden onların ürünlerini alarak, kulübümüze ve onlara destek olmak için maaşlarını, primlerini bizler verdik. Aldıkları o primlerle, paralarla altlarına son model otomobillerini aldılar, İstanbul sokaklarında şekil yaptılar.

Şimdi biz bu günleri görmek için ne yaptık? Hakikatten ne yaptık? Statlara gitmeyip desteklemedik mi? Deplasmanda olsa bile yanınızda olmadık mı? Yağmurlu, karlı, soğuk havalarda ''soğuktan tir tir titrediğimiz'' zamanlarda bile yanınızda olmadık mı? Sizleri yarı yolda mı bıraktık? Bizlere eski Galatasarayımız'ı veremediniz, bizlere eski Galatasaray'ımızın kötü halini bile veremediniz.

Hepinize YAZIKLAR OLSUN! -Çıkartın o formayı!

Ya siz Adnan bro's? -Aslına bakarsanız, sizin için parmaklarımı yormak istemiyorum. -Neyin ne olduğunu artık tüm Galatasaray'lılar biliyor.

Ve biran önce, siz de o şanlı Galatasaray koltuğuna oturmayı devam ettirmeyin. -Siz de GİDİN! -Tekrar dönmemek üzere GİDİN!

(Baran Uludağ)

9 yorum:

  1. Çok doğru yazmışsın renktaşım. Yazıklar olsun hepsine, hepsi gitsin sene sonu. Gitsin de artık rahat edelim

    YanıtlaSil
  2. Bu yönetim istifa etmezse seneye de böyle olacak!!

    YanıtlaSil
  3. hepsinin aldığı paralar haram olsun allah belalarını versin yazıklar olsunnn beeee rezil ettiniz bizlerii allah hepiniz kahretsinn...

    YanıtlaSil
  4. hLL oLsn krdeş bnmde içmden qeçenLeri yazmşsn...onLar bırak sarı kırmızı formayı o renkLEre biLe Layık oLmayan insanLar...biz her sene seyircisi oLsun taraftarı oLsun oyunu oLsun hep zirweyi zorLadk ama bu senee böLe sorumsuz insanLar yüzünden takımımız koskoca bir hiç oLduu...hepsine yazkLar oLsunn..!!!

    YanıtlaSil
  5. eşim galatasaraylı o maç izliyor bende onu seyrediyorum sinirden ölüyor adam ruhsuzlar canım benim eski ruh yok ki bence hepsi topluca istifa etmeli nerede onlarda o yürek para tatlı bizim paralarımız yiyorlar ben helal etmiyorum açıkça

    YanıtlaSil
  6. futbol hakkında yorum yapmak benim haddim değilde ...
    ailecek galatasayarlı olduğumuz için üzüldük...
    babamı görmek istemezdiniz :DD

    YanıtlaSil
  7. bence servet i o resimden çıkarmak lazım tek savaşan servet çetin bu takımda

    YanıtlaSil
  8. hislendim simdi :))

    YanıtlaSil

düşünceni belirt mayk?