16 Mart 2011 Çarşamba

Basket potalarının Daddy'si :)


Yani şimdi şurada ne kadar zaman kaldı ki. -Mayıs'da bitiyor adamımız Harry'nin Galatasaray ile sözleşmesi. Bu adam varya bu adam, Galatasaray'a geldiği günden beri, çok sevildi. -Neden bu kadar çok sevdik acaba Harry'i? -her insan yapamaz mıydı sahada ki yaptığı hareketleri sanki? -hiç.


Fakat, Sabri'nin rakibine müdahale ettiğin de rakibinin düşüp hakemin faul verdiği pozisyonda, Harry'nin hakeme Sabri'yi savunması unutulur mu? :) -nasıl bir insan bu Harry? Öyle böyle değil, hakikatten ben hayatımda bu kadar sempati toplayan bir futbolcu görmedim Galatasaray'da.



Her insan stad'da çekirdek yer, fakat Harry'nin Ali Sami Yen'imizde çekirdek yemesi bi başkaydı be abi. -Bildiğiniz gibi Avustralya'da çekirdek yetiştirilmiyor :) doğal olarak halkda yiyemiyor. Harry, avrupada bir çok sene yaşadı tabii, amma velakin oralarda çekirdek yedi mi bilmiyoruz :) unutulur mu Sabri ile çekirdek yemen? :) (bu arada sabri de her karede var maşallah ahaha) Bitmesin be bu güzellikler, Hagi'den sonra uzun zamandır ilk defa bir futbolcuyu bu kadar çok sevdik, sokaklarda Harry Kewell diye çocukların ağzından duyduk, bitirmesinler, bitmesini istemesinler.



4 yorum:

  1. gamze;:)
    ben de Kewell'i çok seviyorum ilk geldiği günden beri. Sabri'yi de çok seviyorum. Bazı taraftarlarımız sevmiyor ama ben Sabri'yi hep sevmişimdir. o çekirdek olayı da müthiş Sabri ülkemizi tanıtıyor heralde:)
    bu arada facebook ta kewell sayfanıza üyeyim:)

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldin Gamze :) -Sabri ülkemiz adına çok iyi işler yapmış tribünde :)) -facebook'da da takip ediyorsun demek, bu çok iyi.

    Bundan sonra yorum yazarken Profil seçin kısmından adı/url kısmını seçebilirsin. -Daha kolay olur. -Url kısmını da sallayabilirsin :) örneğin www.facebook.com gibi. Senin yorumlarına ihtiyacım olacak ehe.

    YanıtlaSil
  3. hoşbulduk:)
    Dediğin gibi yaptım:) merak etme yorum yaparım elbette özellikle gs ile ilgili konularda.:)

    YanıtlaSil
  4. O halde kocaman, bir kez daha teşekkürler Gamze :)

    YanıtlaSil

düşünceni belirt mayk?