22 Eylül 2012 Cumartesi

Yağmurlar bana, ben onlara.

Şu sıcak havalarda yağmurun yağması kadar güzel bir şey olamaz. Elbette ki, dışarıya çıkıp yağmurun altında ıslanmakda en güzeli. Gerçi üzerimde t-shirt olmasına rağmen çok güzel şekilde yağan yağmurun altında kaldıktan sonra hasta olma ihtimali doğsada, ben bunu pas geçip 'oh be' diyorum! :)

E abi insan yağmuru özlüyor, saçlarının ıslanmasını, kollarına düşen yağmur damlalarını. (Çok mu romantik oldum lan!?) Eh bide serin serin yağarken, rüzgarın olmamasıda yağmuru daha güzel hale getiriyor. Blogger'da bir arkadaş vardı, ''Yağmur olmasaydı bizler olmazdık'' derdi, hatta blogun ismi buydu. İnsan anlayabiliyor. Pazartesi'ye çok az bir zaman kaldı, yep yeni hayatın başlangıcı, çok heyecanlı geçecek gibi gibi. Bir çayım olsaydı şimdi, sıcacık.. Sigarayla beraber içebilseydim diye iç çekeceğim sanırım devamlı ehe, eh be turuncu, hadi kalk bi çay demle kendine! Hafta sonunuz iyi geçsin.

Hadi canlarım, benden size;
Take That - Kidz

5 yorum:

  1. Aslinda yagmuru bu kadar seven birine, ozellikle de bu cosku dolu posttan sonra yazilacak sey degil ama... Ben yagmuru zaten sevmezdim fonum bozuluyor diye:) ama hepten nefret ettim cunku Bruksel'de surekli yagmur yagiyor. Surekliden kastim gercekten surekli! Londra'dan %30 daha fazla yagis alan bir yer. Ve hatirlar misin eski Turk filmlerinde dalga gectigimiz yagmur sahnelerini? iste oyle yagiyor, sanki kovayla dokuyor birisi :) Galiba burasi senin sehrin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslına bakarsan yağmuru yaşayabileceğin şehir var, yaşayamayacağın şehir var. Misal Londra örneği vermişsin, orada devamlı gri bulutların olması yağmuru güzelleştiriyor. Brüksel hakkında pek bilgi bilmesemde oradaki yağmurla Londra'da yağmur arasında dağlar kadar fark olduğuna inanıyorum :) Aynı şekilde İstanbul'daki yağmur gibi. İstanbul'un yağmuruda güzel.

      Sil
  2. sen seversin hani Harry Kewell bırakmış yaa ondan geldim :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki adamımız bıraktı artık futbolu. Olsun biz onu, Ali Sami Yen'de attığı gollerle hatırlayacağız. Bordeux'a 90'a attığı golle, Harry Kewell dansı ile..

      Sil
  3. My partner and I stumbled over here coming from a different web page and thought
    I might as well check things out. I like what I see so i am just following you.

    Look forward to looking into your web page repeatedly.



    Here is my site: cccam satellite

    YanıtlaSil

düşünceni belirt mayk?