16 Mayıs 2012 Çarşamba

Şampiyon GALATASARAY!



Çok gecikti bu post çoook.. Geçen haftasonu herkesinde beklediği derbinin sonucuyla birlikte Galatasaray'ımız şampiyon oldu! Normal sezonu 9 puan farkla önde bitirip, Play-off maçlarında da ipi göğüsleyip şampiyon olduk! 

Beni tanıyan bir çok arkadaşım bilir Kadıköy sevgimi :) İstanbulda sadece Kadıköy'de huzurlu hissederim kendimi, Caddebostan'da, Moda'da, Barlar sokağında. Hatta barlar sokağına doğru çıkarken ortada bulunan ''boğa''ya bakıp ''Bir gün Galatasaray forması boğanın üstünde olacak'' diye iç çekirdiğim anlar olmuştur. Galatasaray forması boğanın üstünde olmadı velhasıl şampiyonluk ezeli rakibin kendi sahasında alındı! :) Zaten biz bunu öncedende bilmiştik. 



Şimdi sıra Avrupa'da tekrar fetih zamanında, İmparator ve ordusu Avrupa'yı tekrar feth edecek! :) O halde ne diyoruz? ''Sporun beşiği Galatasaray!''


http://twitter.com/baranuludag

9 yorum:

  1. küs boz takip etme blogumu ögg kaka cincon :)))

    YanıtlaSil
  2. "kadıköy cehenneti"

    ama onlara cehennem tabii
    :)
    çatlasınlar ..

    YanıtlaSil
  3. hiç bilemezsin nasil uzuldum sukrude isiklari kapatiklari an ! yuh ! basbakan olmasa ordanda kupayi alamicaktik !! Allahtan fatih terim direndi ! hayret ediyorum yaaa su fenere , yemedigi halt kalmadi bizde bize kupamizi vermek istemediler yaa yuhh !!! Ama Allahin adaletine bak , sukrude gomduk onlar ;) hemde çok kolay bi sekilde , hiç birsey yapmadan sirf defans sayesinde veeeee ustelik ardamiz olmadan !!! ahh burayi gorcektin baskenti cimbomlular bi salladiiii artik varya halay horon kolbasti derkenn .... :))

    YanıtlaSil
  4. bu arada profilini okudum ! :)) senin yine kuçuklugun olmus daglarda taslarda :) ebe sobe :))) bizde o da yoktu ama ne guzel anlatmissin :))

    YanıtlaSil
  5. uefa kupası aldığı döneme geri döner inşallah.

    YanıtlaSil
  6. post gecikmiş olsa da uefa kupasının yıldönümüne yetişti ;)

    YanıtlaSil
  7. nerelerdesin baran, sampiyon kutlamalarindan sonra kendine gelemedin mi yoksa :) yeni yazilar bekliyoruz ona göre :)

    YanıtlaSil
  8. Şampiyona yakışır yazı olmuş:)

    YanıtlaSil

düşünceni belirt mayk?