15 Mart 2012 Perşembe

Kali'nin asilliği!


Uzun zaman oldu buralara girmeyeli, insanın yazası geliyor :) Uzun zamandır izlemek istediğim bir Aslan belgeselini nihayet izleyebildim. Afrika Kedileri ismi altında bu belgesel, tamamen Aslan'ları içeriyor. Aslanların yanı sıra az bir kısımda olsa Çitalar da gösteriliyor. Bu belgeselin, diğer belgesellerden farkı ise bir film olarak çekilmiş olması. Belgesel filminde Nehir ötesindeki erkek aslan Kali'nin, diğer Nehir kenarında yaşayan erkek aslan Frag'in konusunu ele alıyor. Frag'in korumakla yükümlü olduğu dişi aslanlar sürüsü var, velhasıl Kali, 3 erkek oğlunuda alıp, nehrin diğer köşesine geçerek Frag'in tahtını elinden alıyor. Eğer Aslan belgesellerini izlemekten keyif alıyorsanız kaçırmayın diyor linkide sizin için paylaşıyorum efenim :) ve kocaman merhabalar.


http://twitter.com/baranuludag

6 yorum:

  1. tam benlikmiş,mutlaka izlemem lazım,bilgi için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Evek, yazmıyorsunuz efenim hiç hoş değil..

    Yazınız okuyalım =)

    YanıtlaSil
  3. hı hı evet ben dört yüzüncü takipçin oldum evet o benim!
    ^^ hoşbuldum.
    aslan belgeseli.. sınavdan sonra izlemek isteyeceğim ilk şey olacak.

    YanıtlaSil
  4. Ben sürüleri sadece dişilerden oluşan filleri severim
    önderleri de dişidir
    erkekleri sadece çiftleşmek için kullanırlar
    aslanlarsa tam yüz karası
    harem kurduğu yetmezmiş gibi bir de bütün gün bi tarafını devirip yatan, dişinin eline bakan erkek aslanı burdan esefle kınıyorum!!

    YanıtlaSil
  5. "Budapeştede alternatifleri ararken sitedeki resimlere bakıp birazda gaza geldik :) Budapeştede bir turkçe rehber bulduk ( www.budapeste.net ) ve alternatif bir tur istedik. Tam anlamiyla harikaydi. Tüm resimdeki yerleri ve Budapeştenin alternatif sıra dışı mekanlarını iki gün boyunce gezdik. En çok hoşumuza gidende ikinci el dükkanları ve bit pazarıydı. Harika yağlı boya tablo buldum 80 euroya.....
    "

    YanıtlaSil

düşünceni belirt mayk?