22 Ağustos 2011 Pazartesi

Benim de Golden'im olsun, dünya benim olsun.



Çocukluğumdan beri istemişimdir bir Golden'im olsun da, ben ona bakayım, beraber parklarda dolaşalım, yürüyüş yollarında yürüyelim vs vs. Bir çok hayalimi gerçekleştirmeme rağmen 24 yaşıma geldim ve halen daha, bu çocukluk hayalimi gerçekleştiremedim :) -günün birinde gerçekleştireceğim! evet:) Şu haftalar köpek sevgisi çoğaldı ben de dostlar :)

bizim küçük sadık dost basket atacakmış, kim tutar seni? :)




hadi tamam herşeyi anladım, çok alımlı bir yönün var, yakışıklısın da :) fakat bu bakış neyin bakışı? yerim lan seni tipsiz:)



http://twitter.com/baranuludag

13 yorum:

  1. Benden sana bi tavsiye: evin bahçeli değilse Golden alma derim. heleki bi apartman dairesinde bakmayı düşünüyorsan hiç alma. çünkü bu köpekler çok hareketli oluyorlar, sahibinden çok fazla ayrı kalamıyor ve böyle bir durumda da psikolojileri bozuluyor.düzelmeside çok zor oluyor.Ayrıca çok tüy döküyorlar. Eğer evde beslersen koltuk,yatak, halı, döşeme hiçbir şey sağlam kalmıyor. her yer tüy oluyor ve öyle kolayda temizlenmiyor.Evin bahçeli olursa bunu daha bi azaltabilirsin... Bence bunları okuyup bi daha düşün =)

    YanıtlaSil
  2. heves icin alma derim ben, zira beraberinde buyuk sorumluluk getiriyor ..
    ama su baskteliyi var ben yerim yeriiimmm ; ))

    YanıtlaSil
  3. öncelikle evet heves için alma asavfasf ki bunu ben söylüyorum, evindeki akvaryum balıkları bile intihar eden biriyim. neeyse. ikincisi, goldın köpeklerin tolgahan sayışmanı, kıvanç tatlıtuğ udur hakkaten tipe bak ya nası sevimli, ben ki köpekten aşırı korkarımi goldın olunca eriyip gidiyorum. gizel köpek şimdi Allah için.

    YanıtlaSil
  4. bu fotoğraftaki köpişler çok şekerler,tüm goldenlar bu kadar sevimli olmuyor. Yerim ben onları:)

    YanıtlaSil
  5. merhaba, sizden ricam lutfen iyice dusunup tasinmadan köpek sahibi olmayin. evde köpek beslemek, hele ki bahceniz yoksa gercekten zor. Köpekler cok ilgi ve bakim isteyen hayvanlar, en az iki kere disari yuruyuse cikarmaniz, onunla oynamaniz, sahibi olarak onunla surekli iletisim icinde olmaniz gerekir. Son olarak sizden ricam, petshoplara kesinlikle ugramayin, önce hayvan barinaklarinin halini (mesela yedikule hayvan barinagi), oradaki paralar sacilarak petshoplardan alinip bakilamadigi icin sokaga atilan canlari görun ve ondan sonra kararinizi verin! umarim yardimci olabilmisimdir, sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Kopeklerden korkan biri olarak galiba benim de en sevdigim golden

    YanıtlaSil
  7. Bir goldenım var.evet fazla tüy döküyor evet fazla hareketli evet fazla heyecanlı. ona sahip olmadan ben de onunla nişantasında dolaşmayı çok istedim adını bile koymustum daha sahip olmadan. adı Sütlaç olacaktı ve 30 yasında oldu da.

    Önce sorun yasadım biraz evde 30 cift terlik yedi, telefonun şarj aletini yedi kumadanın tadına baktı. Hatta bu satırları yazarken baktım bir terlik daha kemiriyor.

    Ama seni balkondan gelmeni gözetlediğinde, sana apansız yaklaşan birine havladığında, canın sıkkınken gelip burnunu kucagına soktugunda iyi ki o var diyorsun.


    Eğer bunlara hazırsan al ve lütfen bir barınaktan al.

    YanıtlaSil
  8. barancım tamam çok tatlılar ama gerçekten bakmak için enerjin ve vaktin var mı? sabah işe gidip geceyarısı eve dönüp ilgisiz bırakacaksın zavallıyı.çocuk gibi sorumluluk istiyorlar çünkü..

    YanıtlaSil
  9. Bir çok yorumlarda da güzel önerilerinizi okumak hoşuma gitti. Golden'lerin sadık bir dost oldukları için, ilgiyi hakettiklerini savunuyorum. Adsız yorumlu arkadaşın petshoplardan değil de, barınaklardan al demesi güzel fikir, fakat barınaklarda istediğim şekilde bir Golden bulabilecek miyim? o var.

    zehirli sarmaşık nickli blogger arkadaşımın da dediği gibi, tüylerini sürekli döküyorlar vs vs, ben köpeğim için zaten 1 odayı tamamen ona ayırmak istiyorum, kendi odasında istediği kadar tüy döksün, haftada ya da 2 haftada 1 zaten elektrik süpürgesi ile tozlar alınır, o sorun olmaz.

    femme'nin güzel yorumu herşeyi özetledi aslında, Ben golden'leri çok sevdiğim için, ev eşyalarını kemirmelerini, mahvetmelerini gördüğüm anda bile asla tepki vermeyip gülerim. Ne olacak sanki, alsın istediğini kemirsin, bozsun, dağıtsın. İş yerimden dönmemi bekleyen bir köpeğim var, bu dünyaya bedel.

    Buket Sevimli bloggercık Buket :) Enerjiksem bu yaşımda enerjiğimdir zaten, 30-35 yaşlarına basmış bir ben'i tahmin edemiyorum, o yaşlarda asla bakamam.

    Unutmadan, aslında Hachiko tarzı bir köpek bulabilirsem paraya kıyıp o türden alacağım arkadaşlar. Onlar daha çok iyi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  10. https://www.facebook.com/?sk=media#!/photo.php?fbid=10150289339299182&set=a.10150289339219182.364009.180936529181&type=1&theater

    haysev sayfasına bak ve sonra bir petshopa git lütfen

    YanıtlaSil
  11. ben şimdilik kuzeniminki ile idare ediyorum.
    çok tatlı çok şeker bir şey.

    YanıtlaSil
  12. Ben de hep bir köpek ve bir kedi alıyım yavruyken
    Sonra onlar çok sıkı arkadaş olsunlar
    sevsinle birbirlerini
    dertleşsinler istemişimdir. ah

    YanıtlaSil

düşünceni belirt mayk?