28 Eylül 2011 Çarşamba

Hey dişi bloggerlar! sizlere soruyorum :)



İnternet'de T-shirt tasarımlarına bakarken bir web sitesinde rastladığım bu T-shirt'ü sizlerle paylaşmak istedim. T-shirt'ün renk tasarımının sade beyaz olması çok kötü olmuş fakat ana tema diye bir şey de yapmışlar :) -ben de merak ettim, sizlere bir sorayım dedim. Bu şekilde mağazalarda T-shirtler tasarlanıp satışa sunulsaydı, alıp giyer miydiniz? Benim hoşlandığım kesin :)



27 Eylül 2011 Salı

Nice ışıkla korunurum

Ve onun gece kalkıp terlemiş t-shirt'ümü çıkartıp yeni t-shirt giydirmesi gibi güzel görüntülerde vardır bu dünya'da.


gecenin güzel şarkısı; Coldplay - The scientist

20 Eylül 2011 Salı

guguk.

Bu şekilde pantolon türleri üretilse, en yakın mağaza shop'larına akın edilir :) Ben bu karakteri çok sevdim. Yüzündeki o gülümsemeyi herkes yapamaz! :) -ben de dahil ehe


16 Eylül 2011 Cuma

Maskemi çıkartınca buyum ben!


Maskemi çıkartınca buyum ben! İnsanları güldürürken elinin tersiyle gözyaşlarını silen.


15 Eylül 2011 Perşembe

Harry Kewell: ''Kendimi iyi hissediyorum.''



Harry Kewell, ayağının tozu ile gittiği ülkesinde basının sorularını yanıtladı. A Ligin’de ilk antrenmanında yeni arkadaşlarıyla tanıştı.

Kendisi hakkında yapılan haksız yorumlara cevap vermek ve kendisini
kanıtlamak için maçlara çıkacak olan adamımız ‘’Kendimi çok iyi hissediyorum’’ dedi.!

Sakatlık konusuna da değinen Harry, ‘’Bir çok insan bana sakat diyor. Evet, Liverpool’da 3 sezon geçirdim ve ne yazık ki sakattım. Fakat onlar benim Liverpool’da 42 maça çıktığımı unutuyorlar. Ne kadar çok maç yaparsam yapayım, bir sakatlık anından sonra herkes üzerine atlayıp kötü bir eleştiri yapıyor.’’ dedi.

Avustralya’ya gelmeden önce 3 hafta kişisel olarak çalıştığını ifade eden Harry Kewell, ‘’Melbourne Victory’nin programı ile çalışıyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve futbola başlamak için hazırım. Vücudumu güçlendiriyorum. Liverpool ve Galatasaray’da ki gibi saldırgan, güvenilir ve kuvvetli olarak başlayacağım.’’

Avustralya’da sağlık sistemlerine de değinen adamımız, ‘’Buradaki sağlık sistemleri inanılmaz derecede süper. Buraya gelmemin ana sebeplerinden biride bu. Dünya’da gördüğüm en iyi sağlık sistemleri burada var’’

Melbourne Victory takımının asistan koçu Kevin Muscat’da ‘’Harry Kewell, buraya sağlıklı döndü ve beni hayalkırıklığına uğratmadı.’’ dedi.

http://facebook.com/harrykewellTR


 

14 Eylül 2011 Çarşamba

@Güzel gülen, güzel yüzlü adam! :)


Galatasaray'da geçirdiği 3 sene içerisinde bu gülüşü bolca miktarda görmüştük bizler! Her ne kadar artık o uzaklarda olsa da, tekrar gülecek elbette. Bizler de o fotoğraflarına bakarak hep birlikte gülmüş olacağız. Seni unutamaz bu taraftar.



5 Eylül 2011 Pazartesi

V for Vendetta



İzlemiş olduğum filmlerde en iyi olanların başında gelir V for Vandetta. V'yi izlerken, hayatın gerçekliklerini görebilirsiniz. Bu filmi izlemeyenler varsa muhakak izlesinler.

''Dünyanın iyi yönde değiştiğini hiç görmedim.'' (V For Vandetta)