31 Ağustos 2011 Çarşamba

Christopher Schmid'i gören var mı?



Alman gothic/doom metal gruplarından Lacrimas Profundere'un vokaliydi bu abimiz. 2004'de Ankara/Saklıkent'de muhteşem bir konser vermişlerdi, en ön sıradaydım. Konser boyunca şarabını eksik etmememişti ağzından :) En sevdiğim vokallerin başında gelir, onu dinlemek kafanızı epeyce dinlendirir. Fakat gruptan ne yazık ki ayrıldı 2 sene önce. Almanya'da olsam, cadde'de yürürken karşıma bir çıksa bir çıksa, ne güzel olur :)
Ave end şarkısını da dinleyebilirsiniz; Lacrimas Profundere - Ave End

Haydi herkese mutlu bayramlı haftalar.


28 Ağustos 2011 Pazar

Ayşe Arman ve saçları :)

Bu kadını tanıdığımdan beri her daim sevmişimdir saçlarını. Bir kaç kız arkadaşlarıma ''Ayşe Arman'ın saç şekli ne?'' diye sorsam da tatmin edici cevap alamadım ehe. Aldığım cevaplardan biri de; ''Kırpık'' saç şekliydi :) Pazar günümün ilk gülücüğünü atmış oldum böylelikle. Aslı'ya kocaman teşekkürler :) eğer bir kadın, bir kadının saçlarını örnek almak isterse, bu Ayşe Arman olmalıdır. Blogger'da moda ve saç üzerine bilgisi olan bir çok blogger arkadaşım var, onlara soralım o halde. Ayşe Arman'ın bu saç şekline ne deniliyor? :)









http://twitter.com/baranuludag

22 Ağustos 2011 Pazartesi

Benim de Golden'im olsun, dünya benim olsun.



Çocukluğumdan beri istemişimdir bir Golden'im olsun da, ben ona bakayım, beraber parklarda dolaşalım, yürüyüş yollarında yürüyelim vs vs. Bir çok hayalimi gerçekleştirmeme rağmen 24 yaşıma geldim ve halen daha, bu çocukluk hayalimi gerçekleştiremedim :) -günün birinde gerçekleştireceğim! evet:) Şu haftalar köpek sevgisi çoğaldı ben de dostlar :)

bizim küçük sadık dost basket atacakmış, kim tutar seni? :)




hadi tamam herşeyi anladım, çok alımlı bir yönün var, yakışıklısın da :) fakat bu bakış neyin bakışı? yerim lan seni tipsiz:)



http://twitter.com/baranuludag

7 Ağustos 2011 Pazar

Renee Zellweger bana gelir misin?


Ne kadar da boşlamışım blogu ben sahi? -olmadı bu böyle. Neyse onu tanıdığım sene 2005'di. Bir ara sadece Renee filmlerini izlediğim için tüm filmlerini izledim, içlerinden en güzeli de ''The bachelor'' isminde ki bir filmdi. Fakat geçen hafta ''New in town'' filmini izlerken, Renee için bir post oluşturmak istedim. Çok önceki postlarımda Renee hakkında bir post yazmıştım, bu post'da da şık fotoğrafları dursun istedim :) Benim platonik aşık olduğum bu şeker hatunu tanıyanız vardır illa? :) yerim ben onu. Onunla 1 gün evimde kalsam, ne  de güzel olur ahaha.


Aslında Renee, turuncu çantasını taşıyıp turuncu terliğini giyerek ona olan sevgime karşılık vermişti o gün. Fakat bu hiç fotoğrafın açıklamasında yazılmadı? neden!? AHAHHAHA


Allah'ım sana geliyorum! Havaalanında arama kısmındayken çekilmiş bu fotoğraf, ne de şeker bakmış? :)





Bu köpek 2 post önce ki yazdığım Hachiko film postunda ki Hachiko türüne ne kadar da çok benziyor :)