30 Haziran 2011 Perşembe

HIM - Scared to Death -dinlediniz mi?


HIM'in yeni albümü olan ''Screamworks: Love in theory and practice''den bir şarkısı. -İlk çıktığında alışamamıştım, fakat şimdilerde playlist'den eksik etmediğim şarkılardan biri oldu. -siz dinlemiş miydiniz? Eğer dinlemediyseniz eminim ki seveceksiniz.





27 Haziran 2011 Pazartesi

Kaplan ve minik çocuk?

Bu tür görüntüleri görmemiz bizi çok etkiliyor. Belki de hayvan diye adlandırdığımız Kaplan, İnsanlar'dan daha iyi bir kalbe sahiptir?


26 Haziran 2011 Pazar

Matilda Kewell :) (babasının kızı)


Anne, kız her zaman olduğu gibi tekrar bir gün sokağa çıkarlar. Eğlenceli vakit geçirirler, Annesi kızı ile çok yakın bir arkadaş gibidir. Kızına kendisine olan güvenini ortaya çıkarttırır. Alışverişe gidip güzelce cici şeyler alırlar. Gün sonunda yorulur küçük Matildacık ve evin yolunu tutar annesi ile birlikte. Sonra mı? Eve vardığında babası Harry Kewell, bir güzel Matilda'yı yer yer bitirir :)

Dilim'den anlamıyorsun Matildacık, fakat söyler misin bana, o nasıl bir gülücük atmak? o nasıl bir tatlılık? :)



Baran Uludağ
http://twitter.com/baranuludag

23 Haziran 2011 Perşembe

Bu T-shirtler benim olsun?

E artık yaz geldi tabii, kollarımızın da özgürlüğüne kavuşması için güzel t-shirtler edinmek şart. -Bir kaç internet web sitesinden online t-shirt almıştım geçen ay, artık giymekden sıkıldım. Ofis'de tüm işlerimi hallettikden sonra da, internet'de dolaşırken şunlara rastladım, belki hoşunuza gider.

bu t-shirt'ü aslında o kadar da çok sevmedim, fakat tasarımı çok farklı ve pek bulunmayan cinsden.


sıcak havalarda siyah t-shirt giymek kadar lanet bir şey yok bence, abiciğim siyah t-shirtlerin hepside enseye, boyuna yapışır mı yahu!!? -bu t-shirt'ün tasarımı için, tasarımlayan arkadaş pek uğraşmış. Photoshopda o renk tonlarını o şekilde ayarlamak CMYK'sını RGP'sini seçmek zor iş.





size basit gelebilir, amma velakin renk tonlamaları, font tipleri bu t-shirt'ün üzerine cuuuk diye oturmuş.


bir abstract t-shirtgillerden. -kuru kafa olması itici evet.




22 Haziran 2011 Çarşamba

Sophie Turner

Şu son zamanlarda Google'dan daha önceki ''Sophie Turner'' post'um için bir çok kişi gelmiş, ziyaret etmiş. Düşündüm ki, Sophie'nin yeni çekilmiş fotoğrafları var mı? -e varsa ben yeni fotoğraflarını bloguma ekleyeyim tekrar ve Google'dan Sophie diye aratan arkadaşlar yep yeni fotoğraflara böylelikle bakabilsin. Daha önce de blogumda bahsetmiştim Sophie'dan. -Bu sevimli, şeker gibi hatun Avustralyalı bir model. Bu arada az önce Sophie'nin ''Millions of Milkshakes'' youtube videolarını izledim, harika eğlenmiş! :)




Sophie'nin bu şekilde fotoğraflarını daha önce görmemiştim. 1. ve 4. fotoğraflarında hakikatten çok iyi görünüyor.




Baran Uludağ
http://twitter.com/baranuludag

19 Haziran 2011 Pazar

Duman - Helal Olsun (yeni klip)

Duman'dan yeni bir haber var mı dediğim şu zamanlarda, dumanlive.com'a daha önce girmek aklıma gelmemişti. Biliyor musunuz, bilmem lakin dumanlive.com Duman grubunun official web sitesi. -herşeyi oradan haber alıyor, öğreniyorum.

TV'leri takip etmediğim için, Duman'ın yeni klibini izledim geçen gün ve burada paylaşmak istedim. Güzel şarkıya çekmiş klibi ve şunu söylemem gerekirse, ben bu şarkıya şu klibi gördükden sonra daha da çok ısındım. Daha iyi bir şarkıya klip de çekilebilirdi tabii. Bakalım şarkıyı beğenecek misiniz?



Şarkı normal albüm kaydından çok daha güzel olmuş, hayranlarıyla beraber söylemiş Kaan. Ayrıca Kaan'ın şarkının sözlerini söylerken bazı yerlerini uzatması çok güzel olmuş. Umarım bundan sonraki klibi ''Yalan'' isimli şarkılarına çekerler .) 






http://twitter.com/baranuludag

16 Haziran 2011 Perşembe

Bunun zamanı geldi

Sevginin kalbini açmak için sakladım anahtarları, seni en tatlı acı ve ızdırabımda tutmak için.